Lej en kaffebar

Lej en kaffebar

LEJ EN KAFFEBAR

 

Kaffebaren fra MOCCADELI kan lejes i forbindelse med arrangementer i din virksomhed, som en del af din messestand eller konference. MOCCADELI er god kaffe, chokolade eller kager med logo, måske med dit buskab på kopper og indpakning.

KAFFEBAREN

 

Lej en kaffebar - Moccadeli leverer en  komplet kaffebar, til din messestand, til dit arrangement eller til din firmafest.

Vil du servere kaffe, chokolade eller kage på messer, til kickoff, firmaarrangementer og alle andre events kan du trygt overlade serviceopgaven til os. Vi leverer en totalløsning, med en kaffebar med dit eget logo eller budskab. Samme logo får du på kager, marshmallows og chokolader. Selv kaffekrus med logo indgår i konceptet, ligesom messevant serveringspersonale, klarer alle opgaver for dig, så du kan koncentrere dig om dine gæster og kunder.

KOPPER MED LOGO

 

Papkopper med firmalogo og reklame budskab. Engangskrus til både kolde og varme drikke.

Papkrus med logo kan fås både enkeltsidet til kolde drikke, og dobbelt sidet, til varme drikke. Du kan vælge mellem flere størrelse af krus, og du behøver ikke at købe flere tusinde for at få diet eget papkrus med logo. Vi leverer engangskopper med logo fra kun 250 stk.

KAGER

 

Kager med logo - Moccadeli leverer også et flot designoplæg til gavepakning af dine kager med logo. Tag en anderledes firmagave med, næste gang du skal på kundebesøg. Kagerne leveres med logo og gavepakken, med logo eller et budskab fra dit firma.

VI STILLER OP OVER ALT

 

Uanset hvor i landet du har et arrangement, en messe eller kick-off events, så kan du leje en kaffebar, hvor vi stiller op med friskbrygget kaffe, kager eller andre søde sager.

Ja, du kan tilmed få dit logo eller et budskab på kage- eller chokoladepakningen.

Vi kan levere hele kaffebaren med bannere som bagvægge, i dit eget design, med dit firmalogo, eller hvad du synes, der passer til arrangementet.

FÅ ET TILBUD

 

Vores kaffebar kan leveres som en disk, hvor vi brygger kaffen og serverer for dine gæster.

Du kan leje Moccadelis kaffebar med disk, og siddepladser fra 4 personer op til 54 personer. Siddesektionerne i Moccadelis kaffebar er en kombination af reoler og siddepladser, som giver dig mulighed for at pynte op med dine egne produkter.

Faktisk kan du bruge Moccadelis kaffebar som en messestand. Vi hjælper gerne med at fremstille bannere og andet PR-materiale du skal bruge til din messestand.

 

Ring til Ole Larsen på +45 2720 0508, og fortæl om dit arrangement eller messe. Du får et komplet tilbud med lige det du har brug for.