Messearrangør

LAD OS ARRANGERE

DIN MESSE

VENDOR

 

Vi er vilde med at gøre udstillere og besøgende glade, og give alle en god messeoplevelse.

 

Hos Vendor tænker vi lidt anderledes, især når det gælder opbygning af messen. Den specielle opbygning vi bygger messen op omkring, leder alle besøgende rundt på hele messen, så alle besøgende kommer forbi alle stande. Du kan trykt lade Vendor arrangere din messe, konference eller dit firmaevent.
I et messearrangement kan der indgå en kaffebar med gratis kaffe til udstillere og besøgende.

FULL SERVICE MESSE ARRANGØR

 

Fra start til slut!.

Når vi hos Vendor starter et nyt projekt ser vi på hele "messerejsen" og hele projektet beskrives og skemalægges med alle aktiviteter lige fra salg af stande, standtegninger, besøgsmarkedsføring, nyhedsbreve, foredrag, aktiviteter på messen, specielle ønsker til catering, netværksmiddag med underholdning og alt andet, som i samarbejde med dig, gør dit arrangement til en succes.

Det er et mål hos Vendor, at hele messen skal være en god oplevelse for både udstillere og besøgende

SKAL VENDOR ARRANGE DIN MESSE?

 

Mange brancher, der er specialicerede i nicheprodukter, finder ofte plads på store messer, hvor virksomhedens produkt umiddelbart passer ind i helheden, men ofte ser vi at nicheprodukterne drukner på disse store messer.

Måske er der 12-15000 besøgende på en messe, men hvis en udstillers reelle målgruppe kun tæller 800-1000 af disse besøgende, så er der stor sandsynlighed for, at de mange besøgende udenfor ens målgruppe bliver forstyrrende og tager fokus fra virksomhedens målgruppe. Derfor ser vi en stor værdi i at lave mindre branchespecifikke messer, hvor kvaliteten af de besøgende vægter højere end kvantiteten.

I samarbejde med din virksomhed, organisation eller forening, løser Vendor alle opgaverne i forbindelse med markedsføring af arrangementet.

FØR MESSEN

Vendor sælger stande.

Vendor markedsfører messen.

Vendor leverer billetsystem.

Vendor producerer messekatalog.

Vendor leverer messens website.

 

UNDER MESSEN

Vendor sørger for oppyntning i hallen.

Vendor dekorerer trend og nyhedsområder.

Vendor opstiller kaffebar.

Vendor bemander messen med servicepersonale.

 

EFTER MESSEN

Vendor kan levere en besøgsliste.

Vendor kan lave udstiller- og besøgsevaluering af messen.

Vendor kan sørge for gensalg til næste messen.